Geacht Aanstaand Bruidspaar,       

Allereerst willen wij u feliciteren met het voorgenomen huwelijk en vriendelijk bedanken voor de belang­stelling die u getoond heeft voor ons bedrijf.

Onze brochure zo samenge­steld dat u hiermee zelf uw feest kunt indelen. Allerlei onderde­len van een feest zijn apart voor u geprijsd, zodat u uw eigen keuze kunt maken, met de dagindeling die u in gedachten heeft.

Graag willen we u ook laten profiteren van onze ervaring.

Daarom volgen hieronder wat tips en wetenswaardigheden, die u kunnen helpen bij het plannen en begroten van uw feest.

Voor een anderhalf uur durende receptie is onze ervaring dat dit tussen de € 8,00 en € 12,00 per persoon kost,  dat wil zeggen:

inclusief drank naar behoeven en 2 diverse luxe hapjes.

Uitgaande van een feest tussen de 50 en 90 personen kunt u voor de drank een gemiddelde prijs aanhouden van € 2,00 per consumptie.

Als u € 2,10 aanhoudt, kunt u ervan uitgaan dat dit inclusief buitenlands gedistilleer­de dranken is. Wijnen berekenen wij per fles. Uiteraard bepaalt u zelf wat wel en wat niet geschonken zal worden.

Als u een gast uitnodigt op een feestavond, moet u er van uitgaan dat deze 10 à 12 consumpties zal nuttigen. Dit is een ervaringscijfer dat rekening houdt met mensen die de avond doorbrengen met 1 of 2 drankjes, alsmede met feestgangers die wat meer drinken dan gemiddeld. Wij adviseren u te rekenen met 10 à 12 consumpties per persoon.

Ook bestaat de mogelijkheid de drank af te kopen; u betaalt dan vanaf

€ 21,75 per persoon voor 4½ uur.

Pakket A à € 21,75 bestaat uit:

Koffie/thee, frisdranken, sappen, bier, alcoholvrij bier en wijnen.

Pakket B à € 23,75 bestaat uit:

Ons gehele drankassortiment (exclusief koffielikeuren en cognac).

Ieder half uur extra kost € 3,00 per persoon,

uitgaande van het vooraf aangegeven aantal personen.

Als u op zoek bent naar een artiest of diskjockey voor uw feest willen wij u vanuit onze ervaringen graag adviseren en kunnen wij, als u dat wenst, bemiddelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het vieren van een feest bij het Riddershof, wilt u onze locatie graag bezichtigen, heeft u speciale wensen of ideeën of wilt u meer informatie, dan wel een voorstel van ons voor uw feest, neemt u dan contact met ons op. Wij spreken geheel vrijblijvend graag één en ander met u door. In principe is "de koffie altijd bruin"; het verdient echter aanbeveling even een afspraak te maken.

Het feest zal er uitzien zoals wij het van tevoren met u afspreken. U komt bij ons niet voor verrassingen te staan. Prijsafspraken door ons gedaan, benaderen bijna altijd de werkelijkheid.

Wij streven er naar om de zaal een kwartier voor aanvang van uw feest gereed te hebben, zodat u en uw gasten in een sfeervolle ruimte worden ontvangen. Wilt u er rekening mee houden dat de tijd op uw uitnodigingen overeenkomt met de tijd die u aan ons doorgeeft?

Mocht u het op prijs stellen om eerder aanwezig te zijn, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wilt u dit dan tijdig aan ons doorgeven?

Alles en iedereen bij Riddershof is erop gericht om u een onvergetelijk mooie dag te bezorgen. Tevreden gasten zijn onze beste reclame.

En daar zijn we best een beetje trots op.

Alle in deze brochure genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen; alle voorgaande prijzen vervallen (januari 2019).

Wij wensen u veel plezier bij het voorbereiden van uw feest en houden ons aanbevolen om u hierbij te helpen.

Vriendelijke groeten,

Henk en Hetty van Eerden

en medewerkers.

 

 

Klik hier

voor onze uitgebreide huwelijksbrochure

Ben je op zoek

naar bruidscatering?

Klik hier voor verschillende mogelijkheden.